På huset

Åpent Hus

Hensikten med Åpent Hus hver tirsdag, er at du kan treffe andre brukere av Senteret og de ansatte for sosialt samvær i trygge omgivelser. Det er kaffe, te og aviser tilgjengelig. Tirsdager serverer vi lunsj mellom kl. 11-13. Noen ganger velger vi aktiviteter utenfor senteret, og det blir i tilfelle orientert spesielt om. 

Enesamtaler

Enesamtaler avtales individuelt med de ansatte. Brukeren bestemmer tempoet og hva som skal være tema for samtalen. Vi vet at det er viktig for en utsatt for seksuelle overgrep å få beholde kontrollen, og vi vet det tar tid å få tillit. Vi har den tiden….

Temakvelder

Vi arrangerer temakvelder flere ganger i året hvor vi tar opp forskjellige temaer som er aktuelle for seksuelt misbrukte. Vi har tidligere tatt opp temaer som spiseforstyrrelser, ensomhet, seinvansker, tilgivelse, konfrontasjon, forhold til partner mm. 

Bibliotek

Vi har eget bibliotek på Senteret. Dere kan låne med bøker hjem eller sitte å lese her. Vi har gode romaner, krim og spenning, og mange bra fagbøker om seksuelle overgrep.

Info-avis

Fire ganger i året sender vi ut Info-avisa. Her står det om de neste mnd aktiviteter ved Senteret. Ønsker du å få vår Info-avis tilsendt, gi beskjed til en av de ansatte. Info-avisa blir sendt pr. mail, eller så kan du hente et papireksemplar selv på senteret.